Ga terug

Wellness, genieten in Centraal Europa: SPA-CE 2015

Wellness, genieten in Centraal Europa: SPA-CE 2015

Wellness is niet meer weg te denken uit het huidige toeristisch aanbod. Steeds meer Belgische vakantiegangers kiezen ervoor om tijd te nemen voor zichzelf en zich te herbronnen. Spa en wellness staan in Slovenië voorop, net als in veel van de buurlanden. 

Van 1 tot 3 oktober 2015 kan je in Héviz, Hongarije terecht voor SPA-CE, dé toonagevende vakbeurs voor Spa en wellness toerisme in Centraal Europa. Deze vakbeurs werd opgestart door de Sloveense Wellness Vereniging maar is uitgegroeid tot een internationaal event. 

Waarom naar SPA-CE? 

  • het spa en wellness aanbod van Centraal Europa op 1 plek samen
  • exposanten uit Slovenië, Kroatië, Hongarije, Slovakije, Tsjechië en Servië 
  • one-to-one geplande meetings
  • nieuwe trends in gezond leven ontdekken
  • studiereizen om de regio van Héviz en het wellnessaanbod in Hongarije te leren kennen. 
  • vluchten, studiereis, hotels, maaltijden en vakbeurs inclusief 

 

Héviz ontdekken tijdens een programma aan studiereizen:

De bron van het leven, zo staat Héviz bekend. Het is een bekend kuuroord geworden dankzij een thermaal meer waar het hele jaar door kan gebaad worden. Het meer is licht radioactief en heeft hierdoor een unieke flora en fauna met bacteriëen die een geneeskrachtige werking hebben. 

Tijdens jouw bezoek aan SPA-CE kan je dit zelf ontdekken. Daarnaast bezoeken we de hele regio, bekijken we het aanbod van enkele van de beste spa-en wellnesshotels en trekken we ook naar het beroemde Balatonmeer. 

 

Deelnemen?

Als deelnemer als hosted buyer aan SPA-CE word je een bijdrage van 100 Euro gevraagd. Daarmee is alles inclusief: vluchten, hotels, maaltijden, events, de vakbeurs én het programma aan studiereizen. 

Info en het inschrijvingsformulier kan je hier terugvinden: http://www.spa-ce.si 

Stuur bij deelname een mail naar info@konsultra.be zodat wij jouw dossier kunnen mee opvolgen.